73
 150g rýžové mouky
 6 vajec
 4 polévkové lžičky vody
 špetka soli
 2 polévkové lžičky oleje

Na těsto ingredience:

6 vajec
4 polévkové lžičky kakaa
2 polévkové lžičky oleje
4 polévkové lžičky vody
150g rýžové mouky
1 kávové lžička prášku do pečiva
kousek stévie
špetka soli

Náplň:

1 tvaroh
smetana na šlehání
kousek stévie

Postup:

Z 6 bílků vyšleháme tuhý sníh se špetkou soli. Žloutky vyšleháme se stévií, přidáme olej, vodu a smíchané suché suroviny. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na pekáč na pečící papír a pečeme ve vyhřáté troubě 7 minut na 180C. Mezitím co se peče piškot, tak si ušleháme smetanu aby byla tuhá, osladíme stévií a přidáme tvaroh a opět prošleháme. Hotovou náplň dáme do lednice chladit. Když se piškot upeče, necháme ho vychladnout a poté rozřízneme na dvě poloviny. Na jednu polovinu dáme připravenou smetanovou-tvarohovou náplň a pak na to položíme druhou polovinu piškotu. Naplněný piškot dáme do lednice chladit na 23 hodiny. Po dvou hodinách nakrájíme na řezy. Uchováváme v dóze v lednici

Sladké mlsání!

Logo_footer   
     © 2015 Rozběháme Česko

Sledujte nás: